Oppaasi Juha Kilpeläinen

Hei, olen Juha Kilpeläinen, lahtelainen 44-vuotias mies K-Linnoiteretkien takana. Sotahistoriaa olen hartaasti harrastanut jo –80 luvulta alkaen. K-Linnoiteretkien retkillä löydät minut aina mukana oppaana sekä matkanjohtajana matkan alusta loppuun asti.

Tarjoan Sinulle historia elämyksen

Moderni tarkoittaa linnoituslaitteissa I Maailmansodasta aina tähän päivään saakka. Tietoa on kerätty aina sotaveteraaneista sota-arkiston dokumentteihin asti.  Haluan tarjota tämän monista lähteistä kootun tiedon matkailijoille hieman helpommin saatavassa muodossa, yhdestä lähteestä, oppaana.

Lisäksi yritykseni käyttää erikoisalansa sotahistorian asiantuntijaoppaita aina silloin kun oma tietämykseni ei riitä ja asiakkaan etu niin vaatii. Retkeä voidaan myös alustaa lyhyen aiheeseen liittyvän luennon avulla ennen retken alkamista.

  • Asiakastyytyväisyys 96%
  • Suomen historia 94%
  • Rento meininki 92%
  • Kuuluva ääni 90%

K-Linnoiteretket – Yritys Sotahistoriamatkat.fi:n takana

K-Linnoiteretket on 2013 perustettu matkanjärjestäjä joka erikoistunut Suomessa tehtäviin sotahistoriamatkoihin.

K-linnoiteretkien pääpaino on kotimaassa ryhmille järjestettävissä bussimatkoissa mutta kauttamme voi varata myös pelkkiä kohdeopastuksia Salpalinjalle, Kymijoen linjalle, YH-ajan linnoitteille. Samaten luennot aihepiireinä YH-aika, Kymijoen linja, Luumäen linja ja Salpalinja koskien onnistuvat kauttamme.

Mikäli olet varaamassa opastusta niin tarkistathan kalenteristamme että opas on vapaana. Salpalinjan kohdeopastukset onnistuvat yhteistyökumppanimme kautta ympäri vuoden.

Haluaisitko elämysmatkalle?

Klikkaa kalenteriin
Share This